Cookie Consent by Privacy Policies Prehransko svetovanje - Fitline  

Prehransko svetovanje

Se vrtite v začaranem krogu različnih diet?
Ste zmedeni zaradi vseh nasprotujočih si informacij glede prehrane, ki jih berete na spletu?
Jeste zdravo, ste aktivni, pravih rezultatov pa ni?

Za vas smo pripravili prehransko svetovanje, ki temelji na tri stopenjskem procesu, ki vam bo omogočil, da dosežete popolno svobodo v prehranjevanju.

PREHRANSKO SVETOVANJE JE NAMENJENO VAM, ČE:

 • se želiti naučiti zdravega in uravnoteženega prehranjevanja
 • ste zelo zaposleni in si želite vključiti zdravo prehranjevanje v vaš vsakdan – na enostaven način
 • veliko potujete ali jeste v restavracijah in si želite naučiti prave izbire obrokov
 • nimate veliko časa za kuhanje in iščete enostavne recepte za pripravo hranljivih obrokov
 • si želite naučiti poslušati svoje telo
 • ste zmedeni glede vseh novodobnih diet
 • ste naveličani skakanja iz diete na dieto
 • si želite »normalnega« prehranjevanja, ki vključuje tudi vam ljuba živila?
 • ste čustveni jedec
 • si želite razviti zdrav odnos do prehrane – za vedno

NA VOLJO SO TRIJE PAKETI PREHRANSKEGA SVETOVANJA

Pred posvetom vas bomo prosili za 7-dnevno beleženje vnosa hrane, z analizo katerega bomo lahko pridobili vpogled v vaše prehranske navade in vnos hranil ter vam s tem na posvetu nudili še kvalitetnejše svetovanje.

“Priznam, da sem bila v poplavi informacij v zvezi s prehrano čisto izgubljena in vesela sem, da si je nekdo vzel čas in prevetril moj jedilnik tako, da jem kakovostno, glede na svoje potrebe in glede na svojo fizično aktivnost, kar se seveda končno pozna tudi na obliki mojega telesa!” – Hana Grbec

ZAKAJ PREHRANSKO SVETOVANJE?

 • Svoboda v prehrani – brez štetja kalorij  

S prehranskim svetovanjem vam nudimo temeljit prehranski načrt, ki od vas ne bo zahteval uporabe tehtnice in vas obremenjeval s štetjem kalorij, a vas bo kljub temu popeljal do vašega cilja. Tekom programa boste lahko ponovno vzpostavili zdrav odnos do hrane in pustili za seboj nekoristne vzorce prehranjevanja, zaradi katerih vam uživanje hrane predstavlja vsakodnevno borbo s samim seboj. Skupaj s svetovalcem, ki vas bo vodil in hkrati motiviral, boste tako bistveno lažje prebrodili prvi mesec.

 • Uživajte v svojih najljubših jedeh

Prvi tedni so vedno najtežji in prehranski svetovalec vam bo pomagal, da boste učinkovito osvojili nove prehranske navade, ki pa od vas ne bodo zahtevale drastičnega omejevanja in boste še vedno lahko uživali tudi v vaši najljubši hrani, na koncu pa vseeno dosegli želeni rezultat!

 • Nič več zmede v prehrani

Prehransko svetovanje je namenjeno vsem tistim, ki se vrtite v začaranem krogu diet bodisi ste se izgubili v poplavi nasprotujočih si informacij o temu, kaj pomeni zdrava prehrana in potrebujete pri prehranjevanju nekaj usmeritev. Primeren je za vse, ki si želite izgubiti kakšen odvečen kilogram ali pa si želite le izboljšati svoje prehranske navade.

Prehransko svetovanje bo odlična odskočna deska za nadaljno pot proti vašim ciljem!

 

ŽELITE PRED ZAČETKOM PRITI NA BREZPLAČEN POSVET?
Popolnoma razumemo! Spodaj vpišite svoje podatke in se prijavite na brezplačen termin ali pa nas pokličite na 030 640 530!

  Ime (obvezno)

  E-pošta (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Želen termin posveta

  S klikom na gumb “ODDAJ oz. PRIJAVA” dovoljujem, da Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si) moje osebne podatke obdeluje za namen kontaktiranja in izvedbo brezplačnega posveta in sprejemam politiko varstva osebnih podatkov. Seznanjen sem s tem, da se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani Zian d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam. Seznanjen sem, da lahko po vsaki oddaji obrazca zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov in oddam ugovor zoper obdelave in prenosljivosti osebnih podatkov.

  POGOSTA VPRAŠANJA

  Kaj vse se bom na svetovanju naučil/a?
  V prvi fazi želimo prehrano narditi enostavno. Naučili vas bomo kako iz živil, ki jih imate radi sestavite zdrave in uravnotežene obroke, ki vas bodo nasitili in vam dali energijo.

  Kakšen je jedilnik, ki ga sestavite?
  Pri pripravi jedilnika izhajamo iz vašega prehranskega dnevnika. Torej izbiramo živila, ki so vam všeč in dodamo kar menimo, da na vašem jedilniku manjka. Tako vaš jedilnik ne bo pretirano spremenjen saj vemo, da je navade potrebno spreminjati počasi.

  Kako je v primeru, da se odločim za enkratno prehransko obravnavo, potem pa bi želel/a še jedilnik in učenje sestavljanja obrokov?
  V tem primeru vam plačilo, ki ste ga izvedli odbijemo in poravnate le razliko do drugega paketa.

  Kako se izvede plačilo? Je mogoče obročno plačilo?
  Plačilo se izvede na recepciji Fitline studia ali preko spletne banke. Plačilo je možno v dveh obrokih.

  Koliko kilogramov lahko izgubim?
  Izguba kilogramov je odvisna od vaših izhodišč. V prvi fazi gre za spreminjanje prehranskih navad in odnosa do prehrane, da vam ne bo potrebno nikoli več razmišljati o dietah. S spremenjenimi navadami bo odvečna teža le posledica. Zdrava izguba kilogramov je 0,5 – 1kg na teden.

  Kaj se zgodi, če mi svetovanje ne bo ustrezalo?
  Želimo si, da vsak doseže rezultat oziroma dobi tisto po kar je prišel. V kolikor ne bo rezultata, ki si ga želite vam bomo nudili dodatno svetovanje brezplačno. V kolikor še vedno ne boste zadovoljni, vam bomo denar v celoti povrnili.

  KJE SMO?

  Fitline studio
  Ulica Jožeta Jame 12
  1000 Ljubljana – industrijska cona Stegne (nasproti Mercator centra Šiška)

  info@fitline.si
  030 640 530

  Želite začeti s svetovanjem? Kar v akcijo!
  Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas po prejeti prijavi pokličemo, da se dogovorimo kako in kaj.

   Ime (obvezno)

   E-pošta (obvezno)

   Telefon (obvezno)

   Izbran paket

   S klikom na gumb “ODDAJ oz. PRIJAVA” dovoljujem, da Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si) moje osebne podatke obdeluje za namen kontaktiranja in izvedbo brezplačnega posveta in sprejemam politiko varstva osebnih podatkov. Seznanjen sem s tem, da se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani Zian d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam. Seznanjen sem, da lahko po vsaki oddaji obrazca zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov in oddam ugovor zoper obdelave in prenosljivosti osebnih podatkov.