Cookie Consent by Privacy Policies Že od mladosti imam težave s kilogrami,... - Fitline  

Že od mladosti imam težave s kilogrami,…

Že od mladosti imam težave s kilogrami,…

Sem Darija, stara 45 let. Že od mladosti imam težave s kilogrami, po rojstvu dveh otok, pa se kilogrami samo kopičijo. Večkrat sem že shujšala vendar vedno vse kilograme dobila nazaj. Obiskovala sem razne delavnice hujšanja, zdrave prehrane,… 

Redno že kakšnih 10 let hodim na kineziofit telovadbo, v letnem času pa na nordijsko hojo. Vendar kilogrami so ostajali. Ko se je moja teža približevala trem številkam, sem vsa obupana maja 2020 začela z ločevalno dieto, shujšala, čez poletje so kilogrami prihajali že počasi nazaj.

Sklenila sem narediti še nekaj več, po spletu sem našla Fitline studio, zbrala korajžo in se prijavila na 6. tedenski semi individualni program. S trenerjem Urošem sem opravila uvodni trening in s treningi nadaljevala 2x tedensko, kineziofit telovadbo sem tudi še ohranila. Soboto, nedeljo pa obvezno na kakšen hrib.

Ko so centre zaprli sem z vadbo nadaljevala preko Zooma, ostale dneve sem telovadila sama. Kar naenkrat brez telovadbe ne gre.

Seveda sem spremenila tudi prehrano. Pomagam si z jedilniki, ki sem jih dobila v Fitline-u. Veliko mi je svetoval tudi trener Uroš in redno si štejem kalorije. Tudi sladkim stvarem se še nisem odrekla. Kilogrami pa počasi padajo in na moj uspeh sem zelo ponosna in polna energije.

Ko sem prišla v Fitline sem imela 93 kg, trenutno jih imam 79. Da ne bi prešla na moje stare slabe razvade, sem podaljšala pogodbo naprej za celo leto.

Všeč mi je ker je Fitline studio majhen, skupina vadečih majhna, trener se ti s svojim strokovnim vodstvom posveti, te usmerja, spremlja tvoj napredek, te popravlja pri izvedbi vaje in skozi motivira. V skupini se tudi dobro razumemo. Zato Uroš tebi en velik HVALA, zame si najboljši trener.