Cookie Consent by Privacy Policies Z željo, disciplino in vztrajnostjo do nove kvalitete življenja! - Fitline  

Z željo, disciplino in vztrajnostjo do nove kvalitete življenja!

Z željo, disciplino in vztrajnostjo do nove kvalitete življenja!

Irena je uresničila sanje v centru Fitline studio ter v svoje življenje vnesla popolnoma novo življensko energijo in zagon.

Kako ste se počutili pred obiskom Fitline studia?

Preden sem pričela obiskovati program hujšanja po Fitline metodi® sem bila vedno brez energije in že manjši vsakodnevni napori so me utrudili. Predvsem pa me je motilo, da moram skrivati postavo z ohlapnimi oblačili.

Kako ste doživeli prvi obisk v Fitline studiu? Vas je bilo strah, ste občutili nelagodje?

Prvi obisk je bil nadvse sproščen in diskreten zaradi česar nisem občutila nikakršnega nelagodja. Po posvetu sem komaj čakala, da pričnem z izvajanjem programa.

Kdaj ste občutili prvo razliko v vašem počutju?

Kmalu, že po nekaj tednih sem izgubila 4 kilograme zaradi česar sem se počutila veliko boljše in samozavestnejše.

Zakaj ste se odločili za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi®?

Soočila sem se, da ne morem naprej z načinom življenja, ki mi jemlje energijo in mi ne omogoča postave, ki bi jo želela. Poiskala sem rešitev v Fitline studiu in njihovi metodi, ki je več kot pozitivno vplivala na moje življenje.

Kako ste se soočili s samo spremembo načina življenja?

Pred samim programom sem se prehranjevala neredno in nezdravo. Svoji prehrani sem dodajala veliko kruha in hitre prehrane. Z Fitline metodo® sem morala kar precej spremeniti način prehranjevanja. Morala sem se navaditi jesti bolj pogosto in v manjših obrokih. V veliko pomoč mi je bilo tudi redno prehransko svetovanje s strani trenerja.

Ali so bila vaša pričakovanja dosežena?

Seveda. Na moji poti do cilja mi je pomagala pomoč trenerjev, ki te držijo pokonci, ko volja upade in ti pomagajo, da dobiš ponovni zagon. Iskreno lahko rečem, da sem dobila boj z kilogrami, katerega brez pomoči Fitline osebja nikoli nebi dobila. Vsak moj dan se zaradi njih začne samozavestno. Hvala celotni ekipi Fitline studia.

Kako zdaj sami gledate nase, kako vas vidi vaša okolica, vaši bližnji?

Spremenil se je moj odnos do hrane in do načina prehranjevanja. Veliko bolje se zavedam, da je pomembno kaj jemo in koliko se gibljemo. Lahko rečem, da bom z lahkoto nadaljevala tak življenski stil ter jedla zdravo hrano. Veliko mi pomenijo pohvale bližnjih in razlika je več kot očitna. Zadovoljna sem vsako jutro, ko se mi vsaka obleka prilega in ne porabim več časa v razmišljanju, kako pokriti ta ali oni del telesa, da se maščobica ne bi videla. V programu sem izgubila 9 kg in preoblikovala postavo ter utrdila kritične predele na telesu. Zelo sem zadovoljna z rezutatom.

Kaj bi sporočili ostalim, ki si želijo shujšati?

Prvi korak na poti do vitkega in fit telesa je, da sami pri sebi sprejmemo odločitev, da ne bomo več prepuščali stvari naključju temveč bomo vzeli življenje v svoje roke. To sem storila tudi sama in nato sem ponosna, saj se danes počutim odlično. Sem polna energije in vem, da mi telesa ni potrebno več skrivati za ohlapnimi oblačili saj se počutim samozavestno.

Rada bi se še enkrat zahvalila celotni ekipi Fitline saj mi brez njihove pomoči ne bi uspel tak rezultat.