Cookie Consent by Privacy Policies V 6-ih mesecih spet stara postava - Fitline  

V 6-ih mesecih spet stara postava

V 6-ih mesecih spet stara postava

Mlada mamica Valentina je spremenila svoj življenjski slog in si v 6-ih mesecih povrnila postavo.

Fitline studio, kaj je spet to? Kliknem in se mi prikaže….ja itak, si mislim…Potem čez nekaj časa pa vidim rezultat kolegice (Bojane) in mi pove, da je to rezultat njenega dela v studio Fitline. Ok, potem je pa vredno poizkusiti…

Sem namreč mamica dveh malih fantov in odkrito povedano, je bil čas da se vzamem v roke. Pregovor devet mesecev gor in devet mesecev dol…jajaj…Treba bo narediti nekaj očitno drugačnega, ker po dveh porodih je bilo moje telo katastrofalno, počutje in energija v minusu, da o oblačilih sploh ne govorim.

S kolegico (Sašo) sva se zmenili, da se zmeniva za prvi obisk in da vidiva kaj za čudo je to, ki dela čudeže. Prva vadba je bila naporna, a če ima človek začrtan cilj in voljo, se da prve muke uspešno prestati in vadbo nadaljevati v smeri, katero si je zamislil že pred samim obiskom. Nad samim programom sem bila že v začetku zelo navdušena, še posebej pa nad trenerjem. Rečem lahko, da delo opravlja z največjim veseljem in z velikim čutom človečnosti do osebe, ki jo trenira. Za mene je bil trenerjev prvi stik nadvse pomemben, a ga je uspešno prestal.

Če odkrito povem, sama pri prehrani nisem nikoli pazila, kar se je pač znašlo pred usti, to se je pač pojedlo. A hitro se je ta situacija spreobrnila, saj mi je bilo škoda ves moj trud pri treningu pokvariti z mojim nekontroliranjem glede obrokov. Načina prehrane nisem zelo spremenila, pač pa le prilagodila. Manjše porcije in več obrokov na dan so formula, ki uspešno pripomore k uspešnosti prijateljevanja z tehtnico. Sladkarije si še vedno privoščim a le takrat, ko je res sila, drugače jih sploh ne pogrešam. Črtala jih iz svojega seznama pa ne bom nikoli, tu so in ostale bodo tu.

Poleg vadbe v Fitline studiu (dvakrat tedensko) poskušam vsak dan vsaj pol ure nameniti telovadbi oz rekreaciji. Te mi pa vsekakor ne manjka, saj si vsaka mama lahko zamisli, kako je to pri enem, kaj šele pri dveh nadvse razigranih sinovih.

Pomembna je volja, trma in podpora bližnjih, da lahko dosežeš cilj, ki si si ga zastavil. Rezultat pa je tisti, ki te vedno znova spodbudi in popelje stopničko višje.