Cookie Consent by Privacy Policies V 4 - ih mesecih do vidne spremembe! - Fitline  

V 4 – ih mesecih do vidne spremembe!

V 4 – ih mesecih do vidne spremembe!

Nataša je v 16 – ih tednih odpravila odvečne kilograme, pridobila fizično kondicijo in močno izboljšala svoje počutje!

1. Kako ste se počutili pred obiskom Fitline studia?

Moje počutje pred obiskom Fitline studia je bilo precej slabo, bila sem brez kondicije in predvsem brez energije. Prav tako sem bila velikokrat utrujena.

2. Kako ste doživeli prvi obisk v Fitline studiu? Vas je bilo strah, ste občutili nelagodje?

Najprej sem bila malo živčna ampak me je osebje tako lepo sprejelo, da sem se zelo hitro sprostila.

3. Kdaj ste občutili prvo razliko v vašem počutju?

Že po nekaj tednih izvajanja programa sem občutila veliko razliko v počutju. Kar naenkrat sem imela ogromno energije in počela sem stvari, ki jih prej že nekaj časa nisem.

4. Zakaj ste se odločili za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi?

Na spletu sem iskala rešitev za svojo dolgoletno težavo in kot nalašč sem pristala v žrebanju za nagradno igro ter bila izbrana med več sto kandidatkami! Verjetno mi je usoda namenila to, da spremenim življenje na bolje!

5. Kako ste se soočili s samo spremembo načina življenja?

S spremembo načina življenja nisem imela težav in sem se hitro prilagodila novemu načinu prehranjevanja in redni aktivnosti saj sem bila že sama odločena, da je sprememba nujno potrebna. Učinki zdravega prehranjevanja in fizične aktivnosti so tako pozitivni, da se človek zlahka privadi. V Fitline studiu so mi pokazali, da lahko normalno jem, brez prevelikih odrekanj in vseeno izgubim odvečno maščobo.

6. Ali so bila vaša pričakovanja dosežena?

Vsekakor! Nikoli si nebi mislila, da bom dosegla tak rezultat v tako kratkem času. Vem tudi, da bom na tej teži ostala saj sem osvojila zdrav življenjski slog katerega sem bom držala tudi vnaprej.

7. Kako zdaj sami gledate nase, kako vas vidi vaša okolica, vaši bližnji?

Počutim se popolnoma prerojeno kar odražam tudi navzven. Sorodniki, prijatelji in sodelavci so navdušeni nad mojo novo podobo, tako zunanjo kot notranjo.

8. Kaj bi sporočili ostalim, ki si želijo shujšati?

Priporočam, da se čim manj odlaša in da se gre čimprej v akcijo! Hitra odločitev je zelo pomembna in vam za vedno spremeni življenje! Dobro počutje in povečana samozavest , kot posledica izgube odvečnih kilogramov je neprecenljiva in to privoščim vsem, ki se trenutno borijo z odvečno težo!