Cookie Consent by Privacy Policies Treningi z osebnim trenerjem so se izkazali za najboljšo odločitev in investicijo v mojem življenju. - Fitline  

Treningi z osebnim trenerjem so se izkazali za najboljšo odločitev in investicijo v mojem življenju.

Treningi z osebnim trenerjem so se izkazali za najboljšo odločitev in investicijo v mojem življenju.

“V Fitline studiu sem začela trenirati pred slabima dvema letoma. Po odstranitvi ščitnice mi skupinska vadba, ki sem jo prej obiskovala, ni več ustrezala. Treningi z osebnim trenerjem so se izkazali za najboljšo odločitev in investicijo v mojem življenju.

Po prvih meritvah smo preverili stanje mobilnost, moči in kondicije, temu primerno so mi sestavili optimalen program. Kljub intenzivnim treningom so vse preznojene ure v Fitline zelo zabavne ter sproščene. Pohvala gre čisto vsem trenerjem, Klementini, Sebastianu, Neži, Urošu ter Luki.

Največja hvala pa Žigi, mojemu osebnemu trenerju v času koronakrize. Z njegovimi usmeritvami glede prehrane ter skrbno izbranimi vajami za varno vadbo od doma sem ogromno pridobila na sami moči, postava se je preoblikovala, počutje je vrhunsko.”

Sabina je popolnoma spremenila sestavo svojega telesa.

Izgubila je skupaj 10kg – slika pa prikazuje meritve iz obdobja od 16.9.2020 do 19.2.2021, kjer je prikazana izguba kg in maščobe ter pridobitev mišične mase.

Sabina bravo!