Cookie Consent by Privacy Policies S pravilno prehrano in rednimi treningi do rezultata! - Fitline  

S pravilno prehrano in rednimi treningi do rezultata!

S pravilno prehrano in rednimi treningi do rezultata!

Preveri kaj je Sabini uspelo doseči v tem letu!

Začetna teža: 108 kg (6.1.2014)
Trenutna teža: 77 kg (6.11.2014)
Telesna teža se je vedno gibala med 80 in 85kg nikoli nisem bila “suhica”, ko pa sem zanosila se je moja teža samo še povečala. Tako sem se zredila za 26kg v samo 9 mesecih. Po porodu je tehtnica pokazala 108kg. Nikoli v življenju nisem imela toliko kilogramov in nisem se zavedala, da bo to boj za katerega bo potrebno veliko časa.
Meseci od poroda so minevali kilogrami pa ne. Konec leta je naša punčka praznovala eno leto in tako so nastale fotografije katerih sem se sramovala ob enem pa bila tako jezna, da sem dopustila da se moje telo spremeni v eno ogromno hruško debeluško :).
Po pregledovanju različnih spletnih strani sem naletela na Fitline, kjer so resnične zgodbe pritegnile mojo pozornost. Po parih dneh sem se le opogumila in poslala sporočilo za prvo srečanje. Prvi dan me je grebila panika. V mislih se mi je samo vrtelo, da bom izstopala med vsemi dekleti zaradi svojega videza in svoje slabe kondicije.
Treningi so se začeli vendar to ni bilo dovolj, potrebno je bilo spremeniti način prehranjevanja, vrsto hrane ter imeti veliko dobre volje in samodiscipline. Prvi meseci so bili težki vendar sem imela veliko podporo svojih bližnjih. Pri vsem tem me je gnala moja trma ter želja, da lahko ponovno oblečem svoje stare kavbojke.
Kilogrami so kopneli iz meseca v mesec se je opazil moj napredek kljub temu, da me je bolezen ustavila za 2 meseca sem se vrnila nazaj in vztrajala naprej, ker moj želeni cilj še vedno ni dosežen 🙂 je pa zelo blizu.
Zdaj vem kaj so moje slabosti, naučila sem se pravilno prehranjevati čeprav včasih paše kakšna pregreha 🙂
Kdor želi shujšati se mora zavedati, da samo volja ni dovolj potrebno je vztrajati še in še tudi po tem, ko tehtnica ne pokaže željenega rezultata 🙂
sabina_s