Cookie Consent by Privacy Policies S pravilno metodo do zdravja in lepšega izgleda! - Fitline  

S pravilno metodo do zdravja in lepšega izgleda!

S pravilno metodo do zdravja in lepšega izgleda!

Mojca se je zaradi slabšega zdravstvenega stanja odločila za spremembo in v manj kot 6 – ih mesecih naredila popolno preobrazbo!

1. Kako ste se počutili pred obiskom Fitline studia?

Svoje pridobljene kilograme tekom let sem morala venomer skrivati, saj sem se zaradi njih počutila nelagodno. Tudi moja višina mi pri tem ni bila ravno v pomoč, tako je moj BMI že 15 let kazal katastrofalno stanje. In tako sem se tudi počutila ……
2. Kako ste doživeli prvi obisk v Fitline studiu? Vas je bilo strah, ste občutili nelagodje?

Vstop v prostore Fitline studia me je takoj navdal z zelo dobro energijo. Sprejel me je prijazen in nasmejan kolektiv Fitline, tako da strahu , treme ali nelagodja nisem sploh občutila. Sledil je brezplačen posvet, ki je samo še potrdil moje prepričanje, da sem našla pravo metodo zame, ki

bo delovala. Pa še res je!

3. Kdaj ste občutili prvo razliko v vašem počutju?
Mislim, da zelo kmalu – približno po enem tednu te vadbe in predpisane prehrane. Neverjetno, koliko energije sem naenkrat imela. Čutila sem jo kot naval energije v vsaki svoji celici. Tudi vsakdanja opravila so bila veliko lažja in celo brez muke. Optimizem in pozitivno razmišljanje sta se čudežno povrnila.

4. Zakaj ste se odločili za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi?

Po brskanju svetovnega spleta sem obupno iskala rešitev, na kakšen način naj se lotim uspešnega hujšanja. O, kaj vse se ponuja tam, ampak kemije s praški in čudežnimi tabletami – ne, to že ne bo zame! Nato pa kmalu naletim na metodo Fitline, ki me je najbolj prepričala, da bo to ta pravo zame. Metoda je zasnovana na vadbi pod osebnim strokovnim vodstvom s priporočili o zdravem prehranjevanju in sestavljenimi pestrimi jedilniki. Vse sestavine iz jedilnikov je moč dobiti v trgovinah nekatere lahko celo pridelaš sam, na svojem vrtu……

5. Kako ste se soočili s samo spremembo načina življenja?

Ker sem se zavestno odločila za to spremembo načina življenja, sem vedela, da bo uspeh tudi prišel. Seveda, ne čez noč in ne brez prave metode!

Rezultati in učinki te spremembe so se začeli kar hitro kazati, sama pa sem postala srečna in zadovoljna oseba sama s seboj.

6. Ali so bila vaša pričakovanja dosežena?

100 % in več! Moja fizična kondicija, motiviranost, osebno zadovoljstvo in kar nekaj kilogramov manj je na zadovoljivi ravni ravno zaradi strokovnega in profesionalnega osebja, ki se skupaj s teboj trudi v boju s kilogrami in preoblikovanjem telesa. V Fitline studio še vedno prihajam z velikim veseljem, čeprav imam do tam kar uro in pol vožnje v eno smer!

7. Kako zdaj sami gledate nase, kako vas vidi vaša okolica, vaši bližnji?

Ne veste, kako zelo zadovoljna in srečna sem, ker sem s pomočjo Fitline studia in njene metode naredila za sebe! Šele zdaj se zavedam pomembnosti zdravega načina prehranjevanja in pomembnosti gibanja nasploh. Pridobljene izkušnje sem prenesla na svoje bližnje, ki mi z veseljem sledijo, saj so skupaj z menoj veseli nad mojimi uspehi.

Prav tako mi tudi širša okolica daje pozitiven feedback.

8. Kaj bi sporočili ostalim, ki si želijo shujšati?

Predvsem bi rada sporočila to, da je potrebno, ko se enkrat odločiš, čimprej in brez odlašanja »stopiti v akcijo«. Jaz sem! Pomembno je, da se zavestno odločiš za spremembo v življenju, tako pri gibanju kot pri prehrani…… potem gre pa vse gladko proti zastavljenemu cilju oziroma želji.