Cookie Consent by Privacy Policies Popolna telesna preobrazba - kar 22 kg manj! - Fitline  

Popolna telesna preobrazba – kar 22 kg manj!

Popolna telesna preobrazba – kar 22 kg manj!

Tina je dosegla svojo življenjsko preobrazbo! Dokazala je, da se da z vztrajnostjo, pozitivno energijo in spodbudo trenerke doseči čudeže. reberite si njeno izkušnjo…

Zakaj je po tvojem mnenju prišlo do povečane telesne teže?

Do povečanja telesne teže je pri meni prišlo zaradi nepravilne prehrane, premalo gibanja, primanjkovanja časa za počitek. Prednost v življenju daješ vedno tistim stvarem, ki se ti takrat v danem trenutku zdijo najpomembnejše in tako pozabiš na vse ostale in tako je bilo tudi pri meni. Vedno mi je zmanjkalo časa za gibanje, da o prehrani niti ne govorimo.

Kako ti je končno uspelo izgubiti odvečne kilograme?

Ko sem prišla v Fitline studio so me seznanili z pravilnim načinom prehranjevanja, vsakodnevni obiski vadbe v Fitline studiu pa je postala moja rutina. Uspelo mi je urediti prehrano, začela sem jesti več malih obrokov na dan, kar mi je sprva predstavljalo največjo težavo in začela sem jesti zdravo hrano. Uspelo mi je z njihovo pomočjo, vso pozitivno energijo, ki sem jo bila deležna na treningih, z vsemi spodbudnimi besedami in tudi s tem, da smo vsi verjeli, da mi bo uspelo. Jasna mi nikoli ni prizanašala za kar sem ji sedaj resnično hvaležna in je ena izmed oseb v mojem življenju brez katere mi to kar sem dosegla sigurno nebi uspelo. Jasna hvala ti!

Kako si doživela prvi obisk v Fitline studiu? Te je bilo kaj strah?

Strah me ni bilo, ker sem pred tem že obiskovala razne vadbe. Bala sem se edino to, da bom spet samo številka in da bo na treningih veliko preveč ljudi. Ko sem bila na prvem treningu sem vedela, da so vsi moji »strahovi« neopravičeni in da je to to kar sem iskala. To je preprosto tisti prvi občutek, ko začutiš neko pozitivno energijo in veš da si ravno zdaj na pravem mestu in tako je bilo tudi pri meni.

Kako si se soočili s samo spremembo načina življenja?

Ni bilo lahko. Sploh prvih nekaj mesecev. Nekaj česar si bil navajen nekaj let spremeniti v nekaj mesecih ni lahko. Zato smo se vsega skupaj lotili korak za korakom. Kdor je bil takrat ob meni je videl, da vse skupaj zahteva ogromno organizacije, časa, samodiscipline in to je bilo najtežje… ti prvi meseci. Zato ti to, da imaš okrog sebe ljudi, ki verjamejo vate, da ti bo uspelo, ti dajejo pravilne nasvete in napotke, te usmerjajo na tvoji poti in te spodbujajo takrat pomeni največ!

Ali so bila tvoja pričakovanja dosežena?

Mislim, da sem dosegla več kot sem pričakovala.

Zakaj ostajaš v Fitline Studiu?

Ker so simply the best. Vsa povezanost med dekleti, ki skupaj treniramo, vsa ta energija, pozitivna naravnanost in naša najboljša trenerka Jasna, ki nas vsakodnevno nasmeje in spravlja v dobro volje. To je samo nekaj razlogov zakaj ostajam zvesta stranka.

Kako zdaj gledaš sama nase, kako te vidi tvoja okolica, tvoji bližnji?

Sama nase sem predvsem zelo ponosna, da mi je uspelo, vem da sem trmasta in vsak cilj, ki si ga postavim vedno izpolnim in to je bila še ena potrditev v mojem življenju, da zmorem marsikaj. Tudi moja družina in najbližji so zelo ponosni name in sem jim hvaležna, da so me od samega začetka spodbujali, verjeli vami in verjeli v to, da mi bo uspelo.

Kaj bi sporočila ostalim, ki si želijo shujšati?

Če ima človek jasno zastavljen cilj si mora izbrati samo pot do tega cilja. Kjer je volja je tudi pot, zato verjemite vase in bodite močni na svoji poti in uspelo vam bo!