Cookie Consent by Privacy Policies Neverjetna preobrazba. V 5 mesecih 21 kg manj! - Fitline  

Neverjetna preobrazba. V 5 mesecih 21 kg manj!

Neverjetna preobrazba. V 5 mesecih 21 kg manj!

Gospa Marija je vzela življenje v svoje roke in pod nadzorom Fitline strokovnjakov v 5 mesecih izgubila 21 kg.

Kako ste se počutili pred obiskom Fitline studia?

Če je vprašanje glede fizičnega počutja, potem lahko odgovorim, da okorno, neelastično,brez energije. Jasno mi je bilo, da tako naprej ne bo šlo, predvsem zato, ker so me pestile zdravstvene težave, ki so bile iz dneva v dan bolj moteče, visok krvni tlak, glavoboli…

Kako ste doživeli prvi obisk v Fitline studiu? Vas je bilo strah, ste občutili nelagodje?

Zaradi hipne odločitve, da obiščem Fitline studio, nisem občutila nobenega nelagodja niti strahu. Od odločitve do obiska namreč ni minil niti 1 dan, tako da o občutkih ni bilo časa razmišljati. Namreč, še isti dan po izpolnjenem kontaktnem obrazcu, da želim priti na brezplačen posvet, sem že bila naročena na predstavitvi. Mislim, da je posvet ključen element za odločitev. Predvsem pa me je pritegnila predstavitev Fitline metode® hujšanja in preoblikovanja telesa, kar mi je bilo zelo nazorno in jasno predstavljeno.

Kdaj ste občutili prvo razliko v vašem počutju?

Prva  razlika je bila opažena približno po treh do štirih tednih obiska. Premagovanje naporov je postalo bistveno lažje, zadihanost je bila manjša, konfekcija je postala ohlapnejša in pri prvem merjenju je razliko opazil tudi meter.

Zakaj ste se odločili za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi®?

Mogoče po naključju, ker ko sem brskala po internetu in vtipkala magično besedo hujšanje, se je kot prva pojavila Fitline internetna stran.  Metoda z individualnim pristopom mi je bila takoj zanimiva. Že po prvem obisku pa mi je postalo jasno, da bo tudi učinkovita, ker je bil pristop zelo profesionalen, spodbuden in izredno motivacijski.

Kako ste se soočili s samo spremembo načina življenja?

Morebiti sprememba načina življenja v začetku ni enostavna.  Navade, ki jih osvojiš z leti, sploh razvade, težko opustiš.  Sprememba je prihajala v vsakodnevno življenje spontano in postopoma, tako kot rezultati, hkrati pa so le ti bili pokazatelj, da je sprememba še kako dobrodošla, še več, celo nujna.

Ali so bila vaša pričakovanja dosežena?

Moja pričakovanja niso bila samo dosežena, temveč presežena v vseh pogledih.

Kako zdaj sami gledate nase, kako vas vidi vaša okolica, vaši bližnji?

Sama sem ponosna nase, da sem skupaj s pomočjo trenerjev, dosegla toliko kot sem. Vem, da mi brez njihove pomoči in podpore ne bi uspelo. Družina mi je trdno stala ob strani in me spodbujala. Najljubša mi je izjava mojih otrok » mami, ti si carica«.  Iz okolice sem bila pogosto deležna vprašanj, kako mi je uspelo shujšati v tako kratkem času,  kakšno dieto imam, jaz pa sem z veseljem odgovarjala in še vedno z veseljem povem, da to ni samo dieta, temveč  fitline metoda. Jasno, sledila je obširna razlaga kaj to je in napotitev na internetno stran za več informacij.

Kaj bi sporočili ostalim, ki si želijo shujšati?

Moj nasvet je, da nikoli ni prepozno, leta niso ovira, nimam časa ni izgovor, pregovor kjer je volja je tudi pot je še kako primeren za odločitev.