Cookie Consent by Privacy Policies Na naraven in zdrav način v 12 tednih 12 kg manj - Fitline  

Na naraven in zdrav način v 12 tednih 12 kg manj

Na naraven in zdrav način v 12 tednih 12 kg manj

Jana je s pomočjo Fitline metode® v 12 tednih izgubila 12 kg, odpravila maščobne obloge in korenito spremenila življenje na bolje.

Kako ste se počutili pred obiskom Fitline studia?

Moje počutje preden sem obiskala Fitline studio ni bilo ravno spodbudno, bila sem brez kondicije in energije. Vsak dan sem si nekako dopovedovala, da pa mogoče le nimam toliko kilogramov preveč, vendar me je na višek teže opozorila že moja osebna zdravnica, ki je dejala da je obseg pasu že kritičen. Poleg tega so me mučili še slaba gibljivost sklepov, osteoporoza, glavoboli, itd. Nujen je bil “remont” in Fitline metoda® je bila kot naročena. Seveda, ne smem pozabiti na izgled, le katera ženska ne bi rada izgledala fit in vitka?

Kako ste doživeli prvi obisk v Fitline studiu? Vas je bilo strah, ste občutili nelagodje?

V  Fitline studiu sem se zelo hitro počutila “domače” saj je njihov pristop prijeten, strokoven, nevsiljiv, tako da o kakršnemkoli strahu ni bilo ne duha ne sluha. Sam studio je zelo prijeten in dejansko urica, ki jo preživiš na vadbi mine kot bi trenil. Všeč mi je bil njihov korekten in nadvse prijeten odnos z nenehnimi spodbudami individualnim pristopom.

Kdaj ste občutili prvo razliko v vašem počutju?

Sprva sem se počasi privajala na napore, saj jih moje telo ni bilo vajeno zaradi dolgoročne neaktivnosti, a že po štirinajstih dneh sem začutila, da vaje delam lažje, z manj napora. Po vsaki vadbi sem preprosto zaživela.

Zakaj ste se odločili za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi?

Želela sem izgubiti težo in oblikovati telo pod strokovnim vodstvom, saj sama nisem bila dovolj motivirana niti nisem vedela kako naj se uspešno lotim izgube odvečnih kilogramov.

Kako ste se soočili s samo spremembo načina življenja?

Na začetku sem imela z logistiko prehranjevanja kar malo težav, saj sem se želela držati vseh napotkov, ki sem jih dobila od osebja, a sčasoma mi je postala rutina, saj so mi z nasveti in rednim svetovanjem o načinu in prehranjevanja zelo pomagali.

Ali so bila vaša pričakovanja dosežena?

Moja pričakovanja so bila dosežena in zelo sem zadovoljna z rezultati, ki pa bi jih, roko na srce, sama brez podpore strokovnega kadra Fitline studia težko dosegla. Spodbude, ki jih dobiš od ljudi, ki se dnevno ukvarjajo s problemi, ki jih prinesemo v studio, so neprecenljive.

Kako zdaj sami gledate nase, kako vas vidi vaša okolica, vaši bližnji?

Svojo okolico sem “okužila” z rezultati (v pozitivnem smislu), vsi so navdušeni. Zahvala gre tudi mojim bližnjim, saj so me spodbujali in mi stali ob strani s čimer je bila moja pot do vitke postave še lažja.

Kaj bi sporočili ostalim, ki si želijo shujšati?

Vsem, ki želijo shujšati in oblikovati telo svetujem, da nikoli ni prepozno, samo odločitev je potrebno sprejeti. Fitline metoda® resnično deluje in osebje v Fitline studiu je pripravljeno pomagati, če se le odločiš za spremembo. Še enkrat bi se rada zahavlila Fitline studiu in celotni ekipi trenerjev, ki so mi pomagali do želene postave. Hvala Fitline!