Cookie Consent by Privacy Policies Močno izboljšano zdravstveno stanje in 14 kg manj! - Fitline  

Močno izboljšano zdravstveno stanje in 14 kg manj!

Močno izboljšano zdravstveno stanje in 14 kg manj!

Snežka je s pomočjo Fitline programa 14 kg lažja in predvsem bolj zdrava

Začetna teža: 79kg
Trenutna 65kg

Zakaj je po tvojem mnenju prišlo do povečane telesne teže?

Imam težave s ščitnico in stresom kar je močno vplivalo na moj neuspeh pri izgubi odvečne telesne teže. Poleg tega pa sem zelo zaposlena in mi je vedno primanjkovalo časa. Ker nisem imela motivacije pa je prav tako trpela moja disciplina pri rekreaciji in zdravih obrokih.

Kako ti je končno uspelo izgubiti odvečne kilograme?

Uredila sem prehrano in dodala v obroke superživila.  Sprejela sem samo sebe in se odločila, da je potrebno nekaj narediti saj tako ni šlo več naprej. Naredila sem nekaj zase in za svojo srečo. Z rednimi obiski Fitline Studia in spodbudnimi besedami trenerke Jasne mi je to uspelo. Ureditev prehrane z vnosom superživil

Zakaj ostajaš v Fitline Studiu?

Ker so programi finančno dostopni, ker treninge obiskujem skupaj s partnerjem in naju to še dodatno povezuje in omogoča še večjo motivacijo, ker so trenerji super in vzdušje vedno dobro, ker je okolje mirno in prijetno za vse tiste, ki se ne počutijo dobro v svoji koži in pa ker je osebje zelo prijazno.  Še posebej pa zato, ker je moja trenerka Jasna  super in me vedno spravi v dobro voljo.

Bi želela še kaj dodati?

Po 8-ih letih so se umirile težave z mojo ščitnico. Zaradi izgube kilogramov in boljšega počutja imam večji zagon tudi pri doseganju ciljev na drugih področjih ( izpit za motor, končanje magisterija ipd…) Moja trenerka Jasna je super in me vedno spravi v dobro voljo.