Cookie Consent by Privacy Policies Izjemna preobrazba. Mateja je odpravila 19 kg v 7 mesecih! - Fitline  

Izjemna preobrazba. Mateja je odpravila 19 kg v 7 mesecih!

Izjemna preobrazba. Mateja je odpravila 19 kg v 7 mesecih!

Mateja je s pomočjo Fitline metode® oblikovala vitko in zapeljivo postavo ter zaživela svobodno življenje brez odvečnih kilogramov.

Kako ste se počutili pred obiskom Fitline studia?

Fizična neaktivnost vse od študentskih let je pustila svoje sledi. Počutila sem se kot stara mama in kilogrami so eksponentno rasli iz leta v leto. Pri dveh malih otrocih si tega nisem več smela privoščiti. Odločila sem se, da ta začaran krog prekinem. Iskala sem različne možnosti in na spletu je rešitev našel mož – Fitline studio.

Kako ste doživeli prvi obisk v Fitline studiu? Vas je bilo strah, ste občutili nelagodje?

Ne morem reči, da me je bilo strah oz. kakorkoli nelagodno. Kljub temu, da je bil to zame nek čisto nov pristop k izgubi odvečnih kilogramov, sem pred prvim obiskom bila skeptična, v smislu »pa dajmo poslušat kaj mi bodo spet prodajali«. Pa sem se motila!

Kdaj ste občutili prvo razliko v vašem počutju?

Takoj! Že ko sem zapustila studio sem vedela, da je to zame prava pot. Čutila sem nek nov elan. Začeli so se redni obiski studia in moje fizična pripravljenost se je iz tedna v teden izboljševala. Boljše počutje je pripomoglo k temu, da sem tudi izven studia poskušala biti bolj aktivna – uporaba stopnic namesto dvigala, izlet v naravo namesto v trgovski center na kavo, ipd. Odvečni kilogrami so kopneli.

Zakaj ste se odločili za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi®?

Poskušala sem veliko različnih diet, beri »stradanje«. Ko sem ugotovila, da vse te marketinške obljube raznih diet ne držijo, sem poskušala tudi s fizično aktivnostjo. Pri slednjem je po začetnem zagonu vedno zmanjkalo motivacije, da bi vztrajala. Fitline metoda® mi je zato pisana na kožo. Nisi prepuščen samemu sebi in svojim teorijam o zdravemu hujšanju in načinu življenja, na vsako vprašanje ali dilemo dobiš odgovor zakaj je tako in ne drugače, zastavljen program je individualen in pisan točno samo zate in za tvoje želje oz. cilje, prilagojen urnik, nobenega stradanja, nauči te zdravega prehranjevanja in fizična aktivnost je vedno prilagojena tvojim sposobnostim in trenutnemu počutju. Nenazadnje, cena programa je zelo konkurenčna.

Kako ste se soočili s samo spremembo načina življenja?

S spremembo načina življenja nisem imela težav. To pripisujem predvsem dejstvu, da sem sama pri sebi to razčistila še preden sem prvič obiskala Fitline studio. Trdno sem bila prepričana v svoj cilj in dvakrat tedenski obisk studia sem vključila v svoj urnik kot nekaj kar ne gre izpustiti. Veliko je k temu pripomogla tudi podpora družine.

Ali so bila vaša pričakovanja dosežena?

Vsekakor. Še več. Takega uspeha, izgube 19 kilogramov in pridobitev fizične kondicije, nisem pričakovala. Veliko zaslug gre strokovnemu osebju, ki vedno iztisne iz tebe še tisto malo več kot zmoreš in znaš sam, ki je vedno nasmejano, vedno polno optimizma in energije. Vzdušje v Fitline studio je tako, da vedno prihajaš z veseljem.

Kako zdaj sami gledate nase, kako vas vidi vaša okolica, vaši bližnji?

Zadovoljna sem s tem kar sem naredila zase. Vloženega je bilo veliko truda in tega nikakor ne mislim zapraviti. Tudi družina in bližnji so presenečeni. Take spremembe ni nihče pričakoval. Velikokrat moram koga na ulici »pocukniti« za rokav, da me prepozna.

Kaj bi sporočili ostalim, ki si želijo shujšati?

Najprej je bistveno to, da pri sebi razčistijo, da je čas za spremembo. Sledi brezplačen posvet v Fitline studiu in nato samo še redno obiskovanje studia in sledenje strokovnim navodilom glede vadbe in prehrane. Uspeh zagotovljen. Drugih diet niti ne poskušajte. Ne delujejo na dolgi rok!

Začni s svojo preobrazbo tudi ti. Prijavi se v 6 tedenski individualni program s trenerjem in izgubi do 8kg.