Cookie Consent by Privacy Policies Izgubila 18 kg in spremenila pogled na življenje - Fitline  

Izgubila 18 kg in spremenila pogled na življenje

Izgubila 18 kg in spremenila pogled na življenje

Preberite kako je Tatjana s pomočjo Fitline metode® odpravila 18 kg in zaživela novo življenje brez odvečnih kilogramov in odrekanj.

Kako ste se počutili pred obiskom Fitline studia?

V samem začetku mi je bilo malo nerodno, kaj jaz delam tu, vendar me je ta občutek takoj zapustil, ko sem se oglasila na brezplačnem posvetu, ki me je v hipu prepričal, da bom obiskovala Fitline studio.

Kako ste doživeli prvi obisk v Fitline studiu? Vas je bilo strah, ste občutili nelagodje?

Imela sem malce strahu, ampak strah me je bilo same pred seboj, vendar mi je moj osebni trener takoj vlil zaupanje vase, da jaz to zmorem. In res je imel prav!!!

Kdaj ste občutili prvo razliko v vašem počutju?

Težko povem kdaj sem občutila razliko v svojem počutju, ker so bili moji prvi koraki bolj majavi, oziroma ker sem bila negotova sama vase, ali res zmorem. Ko pa sem pričela opažati, da prvi kilogrami kopnijo sem se še toliko bolj veselila nadaljnih uspehov. Pravijo, da vsak korak šteje, zato sem začela z majhnimi koraki.

Zakaj ste se odločili za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi?

Za samo metodo je “kriva” moja prijateljica Ani, ki je že obiskovala Fitline studio, “kriv” je tudi moj mož, ki mi je za rojstni dan, ki ga imam v februarju podaril program oblikovanja telesa v Fitline studiu. Preden sem prišla ne brezplačni posvet in pričela s programom hujšanja sem spremljala Ani, in se veselila njenih uspehov, ki so se preselili vame, in obšla me je želja, daj zbudi se  in začni nekaj delat za svoje zdravje. Sama imam lažjo obliko mišične distrofije in sem bila že vse bolj trda, vendar sem se počasi omehčala – kar se mišičnega tonusa in moje gibljivosti tiče.

Kako ste se soočili s samo spremembo načina življenja?

Moja največja sprememba je bila, da sem začela misliti (zapisovati, kaj pojem, koliko se gibam) in potem sem se pogovorila sama s seboj, da bo treba začeti delat na sebi in za sebe. Najprej mi je bilo malo nerodno, postopoma sem pa imela svoj korak vedno bolj odločen in ponosen, saj sem vendar živa, saj zmorem.

Ali so bila vaša pričakovanja dosežena?

Moja pričakovanja so dosežena, sem zadovoljna, ker mi je resnično zelo udobno v svoji koži in v vseh mojih oblačilih. Čutim svoje mišice in to je zelo dober občutek, sem presenečena kaj vse zmorem.

Kako zdaj sami gledate nase, kako vas vidi vaša okolica, vaši bližnji?

Sama nase gledam z zadovoljstvom, vem, da sem izgubila odvečne kilograme z vztrajnim delom, vadbo, z mislijo na prehrano, da ne smem vsega kar vidim pojesti, da naj imam razum na pravem mestu.

Kaj bi sporočili ostalim, ki si želijo shujšati?

V svojem življenju sem že velikokrat shujšala in iskala bližnjice do uspeha, vendar bližnjic ni, sedaj vem,da je potrebno porabiti odvečne kilograme, ki so se vztrajno nabirali na mojem telesu. In to se ne zgodi čez noč, kar sem skozi vsa leta pridobila. 

S Fitline metodo® sem Izgubila odvečne kilograme, znižal se mi je krvni pritisk, sem bolj gibljiva, vsak dan imam dovolj moči, da zmorem premagat vse kar moram postoriti tisti dan in ne potrebujem popoldanskega počitka. Počutim se živo in sem zdrava. Lepo mi je. Imam polno omaro oblačil, ki so mi zopet prav. Vsak korak šteje, zato kar pogumno naprej po tej začrtani poti. Ker to je sedaj postala tudi moja pot.