Cookie Consent by Privacy Policies Dovolj je. Želim se postavit na prvo mesto. - Fitline  

Dovolj je. Želim se postavit na prvo mesto.

Dovolj je. Želim se postavit na prvo mesto.

Ko naredi klik je pravi trenutek za spremembo. Prišel je trenutek kot strela iz jasnega, dovolj je. Želim se postavit na prvo mesto.

Moje ime je Joži in sem stara 45 let. Želela sem si, da bi skupaj s hčerko počeli kaj zabavnega. Da imava skupen čas, ko ni teženja o šoli, drugih obveznostih,  ampak skrb za svoje telo, boljše počutje. Iskali sva vadbo, kjer ne bo gneča,  kjer bo pristop celosten in da je blizu najinega doma.

Prijateljica je pohvalila Fitline studi kamor tudi sama hodi in ima osebnega trenerja. Moj cilj je bil tudi, da izgubim odvečne kilograme, ki so se nabirali 16 let.

V začetku mojih dvajsetih let sem se redno, ukvarjala s športom. Hodila na aerobiko, fitnes, kolesarila. Bila sem fit. Ko sem si začela ustvarjat dom, se podala na samostojno obrtniško pot, je bilo vse manj časa zame. Vendar nikoli nisem izgubila stik z naravo kjer si nabiram potrebne energije in sem sama s seboj,  svojimi željami, načrti.

Odločitev,  da se spravim v formo je rasla v meni že poleti in sem se začela redno gibat. Kolesarila sem, šla na Šmarno goro. Tako sem že do jeseni oklestila 4 kilograme. Septembra 2020 sva tako s hčerko prišli na uvodni trening semi individualne vadbe za ženske. Sebastian, najin trener je strokoven, zabaven,poln energije in to potrebujeva. Poleg vaj za moč in oblikovanje telesa na koncu narediva še trening na kardio napravah.

S treningi sem takoj začela tudi spremembo v prehrani, za katero dobimo jedilnike vsak mesec tudi v Fitline – u. Za to sem jim neznansko hvaležna. Namreč rada kuham, dobro jem in raznolikost v jedilnikih je fantastična. Ključnega pomena je prehrana, redni uravnoteženi obroki.

Po dveh mesecih vadbe so se zaprli fitnes centri in najina telovadba se je preselila na zoom. S Sebastianom smo bili ves čas pridni. Namreč, da nadaljujem s treningi neglede na vse, sem podpisala polletno pogodbo, da me zavezuje, da ne odneham in da pridem do cilja. Poleg treningov, ki jih imava 2x na teden, vsak dan še hodim. Ali je to Šmarna gora,  ali grem v gozd za domom.

⇒ Moja začetna teža je bila 88kg, sedaj jih imam 74. Izgubila sem 14kg.
 
Nisem še na cilju vendar mi bo uspelo. Počutim se odlično. Je pa res, če si sam ne želiš in ni pravega fokusa je težko uspet. Imet se rad to je to. S pomočjo Fitline-a a in Sebastiana pa je vse možno. Iskrena hvala.