Cookie Consent by Privacy Policies 6 konfekcijskih številk manj v 8 mesecih! - Fitline  

6 konfekcijskih številk manj v 8 mesecih!

6 konfekcijskih številk manj v 8 mesecih!

Klara je s pomočjo Fitline metode® dosegla svoje cilje in popolnoma preoblikovala svoje telo v 8 mesecih. Izgubila je kar 19kg!

Kako ste se počutili pred obiskom Fitline studia?

Pred obiskom Fitline studia sem se počutila grozno saj je bila moja samozavest in samopodoba čisto na dnu.

Kako ste doživeli prvi obisk v Fitline studiu? Vas je bilo strah, ste občutili nelagodje?

Že prvi obisk Fitline studija me je prepričal, da je to tista prava stvar, ki mi bo povrnila zaupanje vase, dvignila samozavest, utrdila in povečala fizično sposobnost in pripravljenost. Zato pri meni ni bilo niti kančka strahu.

Kdaj ste občutili prvo razliko v vašem počutju?

Prvo razliko v mojem počutju sem občutila že po 14 dneh, saj je sprememba prehrane – pravilne in redne prehrane ter redne vadbe v Fitline studiu odpravila vsakodnevno utrujenost in strah pred tehtnico in soočanje z realnostjo-odvečnimi kilogrami.

Zakaj ste se odločili za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi®?

Moja odločitev zakaj ravno hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi® je temeljila na podlagi večih dejavnikov in sicer:

  • Dobra spletna predstavitev Fitline studia
  • hitri odziv na mojo prijavo na njihovo prvo brezplačno svetovalno uro
  • zelo prijazen in profesionalni kader
  • odlična opremljenost samega studia
  • profesionalno delo fitnes trenerjev
  • skupno strmenje k istemu cilju
  • pomoč pri hujšanju, spodbujanje, svetotvanje, zadovoljstvo pri doseganju zastavljenih ciljev
  • po mnogih neuspelih metodah hujšanja, sem končno našla tisto, kar že nekaj let iščem in to je profesionalni individualni fines studio, ki se ukvarja z posameznikom in se prilagaja mojim potrebam in realnim željam.

Kako ste se soočili s samo spremembo načina življenja?

S spremembo načina življenja sem se soočila z velikim optimizmom in veseljem, ker vem, da je bila sprememba v mojem življenju potrebna in hkrati naložba v zdrav način življenja ter dvig samozavesti in samopodobe.

Ali so bila vaša pričakovanja dosežena?

Moja pričakovanja so vsekakor bila dosežena, vendar pa so se apetiti tekom večmesečnega obiska programa hujšanja in oblikovanja telesa povečali, zato bom še vedno redno obiskovala Fitline studio, ki mi bo pomagal uresničiti moje nadaljne zastavljene cilje.

Kako zdaj sami gledate nase, kako vas vidi vaša okolica, vaši bližnji?

Po izgubi 19 kg odvečne maščobe in po nekajmesečnem trdem delu v Fitline studiju nase gledam kot na osebo, ki ima veliko želje po spremembi, željo po pravilnem načinu življenja, željo po osebnem zadovoljstvu. Okolica in moji bližnji se kakor jaz tudi sami veselijo mojega dosedanjega uspeha in me spodbujajo k doseganju novih zastavljenih ciljev. To mi tudi veliko pomeni, ker redko kdo ve koliko je potrebno vložiti truda, da lahko dosežeš tak rezultat.

Kaj bi sporočili ostalim, ki si želijo shujšati?

Ostalim, ki želijo shujšat pa bi rada sporočila, da naj se nikar ne bojijo soočanja z realnostjo svojih kilogramov in da je edina prava pot do izgube odvečne teže redno gibanje in zdrav način prehranjevanja. Vse ostale možnosti izgube kilogramov pa so kratkotrajne in velikokrat nas pripeljejo do razočaranja. Zato prisegam in verjamem v Fitline metodo® saj mi je več kot pomagala pri uresničitvi mojega zastavljenega cilja in ravno iz tega razloga ostajam redna obiskovalka Fitline vzdrževalnega programa.