Cookie Consent by Privacy Policies 41 cenimetrov manj v 6 - ih mesecih! - Fitline  

41 cenimetrov manj v 6 – ih mesecih!

41 cenimetrov manj v 6 – ih mesecih!

Marta je uspela izgubiti 16 kg in kar 41 centimetrov okoli pasu in bokov!

 

Vedno sem si želela, da bi imela več kondicije in boljšo postavo. Vedela sem, da mi sami to ne bo uspelo in da bom potrebovala strokovno pomoč pri uresničitvi cilja. Potrebovala sem  spodbujanje in motivacijo. Nisem vedela  kaj naj iščem in koga.

Tako sem se odločila, da bom o hujšanju in preoblikovanju telesa poiskala več informacij na spletu. Našla sem spletno stran Fitline, kjer je bil obrazec za brezplačni posvet. Rekla sem si; poizkusi. Izpolnila sem obrazec ter poslala. Na veliko presenečenje sem naslednji dan že dobila klic ter se dogovorila za posvet. Nisem vedela, kaj naj pričakujem. Na prvem srešanju sem takoj ugotovila, da so tu res pravi ljudje, ki ti res hočejo pomagati in s teboj doseči zastavljeni cilj. Kar takoj smo se lotili dela. Dobila sem trenerko Jasno, navodila in vse potrebne informacije. Kar sem sama že vseskozi vedela, je bilo to, da sem imela premalo obrokov na dan in še te preobilne. Prvi mesec mi ni bilo lahko. Naučiti sem se morala pogosto jesti in vse obroke tudi zapisati. Danes mi je to že samoumevno. Ni mi težko pripraviti malce za v službo in si vzeti časa zanjo. Potrebna je disciplina in organizacija in cilj je dosežen s Fitline-om. Zelo mi je všeč, ker  je osebje zelo razumevajoče in fleksibilno, glede urnika in mojih želja. Rada zahajam v fitnes studio in se vedno počutim dobrodošlo.

S pravimi trenerji, s pravo energijo ter dobro voljo smo skupaj dosegli moj cilj, ki pa ni zadnji. Jasna, akcija!!!!! Greva mojemu novemu cilju naproti in vem, da ga bova skupaj dosegli.