Cookie Consent by Privacy Policies 2 konfekcijski številki manj v 10 tednih! - Fitline  

2 konfekcijski številki manj v 10 tednih!

2 konfekcijski številki manj v 10 tednih!

Vesna je s programom hujšanja in oblikovanja telesa po Fitline metodi® v 3 mesecih izgubila 14 kg, izboljšala sampodobodo in samozavest

Kako ste se počutili pred obiskom Fitline studia?

Pred prvim obiskom Fitline studia se enostavno nisem počutila dobro v svojem telesu, nisem si bila všeč. Moja samozavest je bila zelo nizka. Želela sem si spremembo v svojem načinu življenja.

Kako ste doživeli prvi obisk v Fitline studiu? Vas je bilo strah, ste občutili nelagodje?

Prvi obisk v Fitline studio mi je bil zelo všeč. Takoj sem vedela, da mi bo z močno voljo in pomočjo trenerjev uspelo priti do cilja.

Kdaj ste občutili prvo razliko v vašem počutju?

Prvo razliko v svojem počutju sem občutila že po parih treningih. Bolje sem spala, lažje opravljala delovne obveznosti, pravtako pa sem postala bolj razpoložena.

Zakaj ste se odločili za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi®?

Za hujšanje in oblikovanje telesa po Fitline metodi sem se odločila, ker sem želela odpraviti odvečne kilograme, ki so se mi nabrali v preteklih letih. Želela sem korenito spremembo videza in se naučiti kako se pravilno prehranjevati, predvsem pa oblikovati telo.

Kako ste se soočili s samo spremembo načina življenja?

S spremembo načina življenja nisem imela večjih težav, saj ti sami rezultati dajejo dodatno motivacijo, željo po uspehu in zagon za naprej.

Ali so bila vaša pričakovanja dosežena?

Moja pričakovanja so bila v celoti dosežena, na kar sem zelo ponosna.

Kako zdaj sami gledate nase, kako vas vidi vaša okolica, vaši bližnji?

Sebe vidim v čisto drugi luči, včasih imam občutek kot da nisem več ista oseba. S strani bližnjih in okolice pa dobivam same pozitivne komplimente, kar mi zelo ugaja.

Kaj bi sporočili ostalim, ki si želijo shujšati?

Vsem, ki si želijo shujšati sporočam, da se z voljo in trudom, da marsikaj narediti. Sama sem zelo dober primer. Najprej sem dvanajst let iskala pravo stvar, s katero mi bo uspelo a žal za to nisem nič naredila. Mislim pa, da v veliki meri pri svoji odločitvi “shujšati” potrebujemo dodatno strokovno pomoč, saj sami v večini primerov ne zmoremo in se prehitro vrnemo na stara pota. Zato hvala Fitline studiu in celotnemu osebju.