Cookie Consent by Privacy Policies Varovanje podatkov - Fitline
 

Varovanje podatkov

Vsi osebni podatki so varovani skladno z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Splošno evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov.

E-novice Fitline.si

Osebni podatki; ime, priimek in e-pošta, ki jih posameznik z izpolnitvijo obrazca posreduje Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si) v okviru prijave na e-novice Fitline.si, bo Zian d.o.o. uporabil za obveščanje posameznika po elektronski pošti. Posameznik soglaša, da se posredovani osebni podatki  uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem blagovne znamke Fitline.si kot so na primer akcije, novosti, recepti in splošna obvestila o dogodkih, predstavitvah ter drugih obvestilih, kot tudi z njihovo uporabo za analize in statistične obdelave z namenom izboljšanja spletnih storitev Fitline.si, vodenja trženjskih raziskav in promocijskih aktivnosti, oglaševanja, na njegov elektronski naslov. Za namene navedene zgoraj posameznik z vpisom in posredovanjem podatkov ter odkljukanim »Želim se prijaviti na e-novice« poda izrecno soglasje.

Povpraševanje preko Fitline.si

Osebni podatki; ime, priimek, telefonska številka in e-pošta, ki jih posameznik z izpolnitvijo obrazca za povpraševanje posreduje Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si), bo Zian d.o.o. uporabil za kontaktiranje posameznika z namenom odgovarjanja na povpraševanje. Posameznik soglaša, da se posredovani osebni podatki  lahko uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem blagovne znamke Fitline.siin za analize ter statistične obdelave z namenom izboljšanja storitev Fitline.si. Za namene navedene zgoraj posameznik z oddanim povpraševanjempoda izrecno soglasje za uporabo zgoraj navedenih osebnih podatkov.

Oddaja naročil preko Fitline.si

Osebni podatki; ime, priimek in e-pošta, ki jih posameznik z izpolnitvijo naročila v spletni trgovini posreduje Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si), bo Zian d.o.o. uporabil za obveščanje posameznika in za opravljanje storitev povezanih s spletno trgovino. Posameznik soglaša, da se posredovani osebni podatki  lahko uporabljajo oz. obdelujejo za izvajanje storitve, za posredovanje sporočil, povezanih z izvajanjem storitev blagovne znamke Fitline.si kot tudi z njihovo uporabo za analize in statistične obdelave z namenom izboljšanja spletnih storitev Fitline.si. Za namene navedene zgoraj posameznik z oddajo naročila preko spletne trgovine Fitline.si poda izrecno soglasje za uporabo zgoraj navedenih osebnih podatkov.

Zian d.o.o. lahko posreduje zbrane osebne podatke naslovnikov svojim pogodbenim partnerjem v obdelavo in v uporabo znotraj in izven EU  izključno za namene s katerimi se je naslovnik izrecno strinjal. V kolikor so posamezniki podali izrecno soglasje za uporabo svojih osebnih podatkov bodo le ti uporabljeni izključno za namene komunikacije glede zagotavljanja naših storitev ter odgovarjanje na povpraševanje, tržno komuniciranje (pošiljaje e-pošte), za statistične analize o prodaji našega blaga in storitevin o uporabi naših spletnih strani, dokler posameznik soglasja ne prekliče.

Posameznik lahko kadarkoli zahteva prekinitev uporabe, popravek ali izbris osebnih podatkov, ki jih je dal ob prijavi, Zian d.o.o. pa bo njegovo zahtevo v celoti upošteval. Preklic, popravek ali izbris  lahko izvede v okviru poslane e-novice, kjer klikne na povezavo »odjava«. Preklic lahko posreduje tudi na sedež podjetja Zian d.o.o, na naslov Na gaju 24, 1000 Ljubljana, ali na e-poštni naslov: info@fitline.si.

Posameznik lahko kadarkoli vloži ugovor na obdelavo osebnih podatkov. Na zahtevo posameznika mu bo Zian d.o.o. dostavil informacijo o njegovih osebnih podatkih, ki jih ima v svoji evidenci, kakor tudi druge relevantne in dostopne informacije o obdelavi njegovih podatkov. Navedeni osebni podatki bodo zaščiteni pred izgubo, kakor tudi pred dostopom in uporabo s strani nepooblaščenih oseb, s primernimi tehničnimi, organizacijskimi in kadrovskimi ukrepi.

Zian d.o.o. ne prevzema odgovornosti za točnost in ažurnost osebnih podatkov, ki mu jih je posameznik dal na razpolago, za točnost in za spremembe teh podatkov je izključno odgovoren posameznik.