Cookie Consent by Privacy Policies Tadej Polajžer - Fitline  

Tadej Polajžer

Get in Touch:

Tadej Polajžer je licencirani AFP osebni trener in pravi športni navdušenec. S športom se ukvarja že od otroštva. Rad igra košarko, ki jo je treniral 8 let, nato se je leto dni posvečal tenisu, sedaj pa svoj prosti čas rad izkoristi za razne ferate in aktivnosti v naravi.

Po zaključenem gimnazijskem programu je študij nadaljeval na Ljubljanski fakulteti za upravo in administrativnost a se je kmalu izkazalo, da ta študij ni bila prava izbira zanj in je tako izobraževanje raje nadaljeval na področja športa in fitnesa.

Poleg dela v enem izmed večjih fitnes centrov je izobraževanje nadaljeval s pridobitvijo BODIFIT licence za osebnega trenerja, pri HIGEJI  je pridobil certifikat za področje športe in terapevtske masaže ter dodal licenco za Back Pain Manegement by Gabor Fuzy. Kasneje je uspešno zaključil tudi licenco AFP (Association of Fitness Professionals). Izobraževanje trenutno nadaljuje preko spleta, kjer je dela licenco za Precision Nutrition prehranskega svetovalca. 

Njegov cilj je pomagati vsem, ki si želijo spremembe in napredka. Zaveda se pomembnosti gibanja, zato se poslužuje bogatega nabora tehnik treniranja, prehrane, masaže in drugih področij fitnesa, da so treningi čim bolj prilagojeni posameznikovim potrebam. Poudarek je na izboljšanju počutja, gibanja in tudi preoblikovanju telesu.

  • AFP licenca za osebnega trenerja
  • Back Pain Management by Gabor Fuzy (MK pilates)
  • HIGEJA – terapevstka masaža
  • HIGEJA – športna masaža
  • BODIFIT licence za vodene vadbe (Cross, Bootcamp, HIIT, Justfit, Fit spine…)
  • BODIFIT licenca za osebnega trenerja
  • Precision Nutrition certifikacija za prehranskega svetovalca (v teku)