ŽELITE IZBOLJŠATI SVOJE PREHRANSKE NAVADE IN SE NAUČITI SESTAVLJATI ZDRAVE OBROKE?

Zaupajte prehranski svetovalki in svojih ciljev ne prepuščajte več naključju.

Se vaše življenje vrti okoli restriktivnih diet, izločevanja ogljikovih hidratov, čudežnih čajev in drastičega omejevanja energijskega vnosa z željo po izgubi telesne mase? Čas je za spremembo!

Za vas smo pripravili prehransko svetovanje s katerim boste osvojili zdrave prehranske navade, se naučili sestavljati hranljive obroke in dosegli svobodo v prehranjevanju.

ANALIZA PREHRANSKIH NAVAD

S pomočjo vašega prehranskega dnevnika bomo naredili poglobljeno obravnavo in analizo vaših prehranskih navad. Na podlagi analize bomo nato pripravili personaliziran prehranski načrt.

PRIPRAVA PREHRANSKEGA NAČRTA

Z dobro premišljenim prehranskim načrtom, pripravljenim s strani prehranske svetovalke, bo prehransko svetovanje odlična odskočna deska za nadaljno pot proti vašim ciljem.

SPREMLJANJE IN MOTIVIRANJE

Prehranska svetovalka vas bo vodila in motivirala. Prvi tedni so vedno najtežji in prehranska svetovalka vam bo pomagala, da boste učinkovito osvojili nove prehranske navade, ki od vas ne bodo zahtevale drastičnega omejevanja.

Postavite se na prvo mesto in prekinite začaran krog neprestanih diet!

ZAKAJ PREHRANSKO SVETOVANJE?

 • Svoboda v prehrani – brez štetja kalorij  

S prehranskim svetovanjem vam nudimo temeljit prehranski načrt, ki od vas ne bo zahteval uporabe tehtnice in vas obremenjeval s štetjem kalorij, a vas bo kljub temu popeljal do vašega cilja. Tekom programa boste lahko ponovno vzpostavili zdrav odnos do hrane in pustili za seboj nekoristne vzorce prehranjevanja, zaradi katerih vam uživanje hrane predstavlja vsakodnevno borbo s samim seboj. 

 • Uživajte v svojih najljubših jedeh

Prvi tedni so vedno najtežji in prehranski svetovalec vam bo pomagal, da boste učinkovito osvojili nove prehranske navade, ki pa od vas ne bodo zahtevale drastičnega omejevanja in boste še vedno lahko uživali tudi v vaši najljubši hrani, na koncu pa vseeno dosegli želeni rezultat!

 • Nič več zmede v prehrani

Prehransko svetovanje je namenjeno vsem tistim, ki se vrtite v začaranem krogu diet bodisi ste se izgubili v poplavi nasprotujočih si informacij o temu, kaj pomeni zdrava prehrana in potrebujete pri prehranjevanju nekaj usmeritev. Primeren je za vse, ki si želite izgubiti kakšen odvečen kilogram ali pa si želite le izboljšati svoje prehranske navade.

PAKET #1: Enkratna prehranska obravnava

✔ 45-MINUTNI UVODNI POSVET in poglobljena obravnava prehranskih navad s pomočjo izpolnjenega 7-dnevnega prehranskega dnevnika in določitev ciljev.

✔ MERITVE TELESNE SESTAVE z uporabo bioelekrične impendančne analize (odstotek maščobe, vode, mišična masa ipd.).

✔ ODKRIVANJE NEPRAVILNIH PREHRANJEVALNIH VZORCEV in priprava pisnih smernic ter napotkov za izboljšanje prehranskih navad in jedilnika.

✔ 7-DNEVNO SPREMLJANJE IN PODPORA ter odgovori na vsa vprašanja preko elektronske pošte ali telefona.

 

 

CENA: 50,00€

PAKET #2: Prehransko svetovanje in personaliziran jedilnik

✔ 45-MINUTNI UVODNI POSVET in poglobljena obravnava prehranskih navad s pomočjo izpolnjenega 7-dnevnega prehranskega dnevnika in določitev ciljev.

MERITVE TELESNE SESTAVE z uporabo bioelekrične impendančne analize (odstotek maščobe, vode, mišična masa ipd).

OPTIMIZACIJA VAŠEGA JEDILNIKA za doseganje predhodno določenih ciljev (izguba maščobe, izboljšanje zdravstvenega stanja idr.).

TEDENSKO SREČANJE s prehransko svetovalko za analizo sprememb (poleg uvodnega posveta še 2 dodatni srečanji).

14-DNEVNO SPREMLJANJE IN PODPORA ter odgovori na vsa vprašanja preko elektronske pošte, telefona ali v živo.

CENA: 120,00€

PAKET #3: 4-tedensko prehransko svetovanje in personaliziran jedilnik

✔ 45-MINUTNI UVODNI POSVET in poglobljena obravnava prehranskih navad s pomočjo izpolnjenega 7-dnevnega prehranskega dnevnika in določitev ciljev.

✔ MERITVE TELESNE SESTAVE z uporabo bioelekrične impendančne analize (odstotek maščobe, vode, mišična masa ipd.).

OPTIMIZACIJA VAŠEGA JEDILNIKA za doseganje predhodno določenih ciljev (izguba maščobe, izboljšanje zdravstvenega stanja idr.).

UČENJE BRANJA DEKLARACIJ za ustrezno ločevanje med bolj in manj kvalitetnimi izdelki.

UČENJE SESTAVLJANJA OBROKOV za sposobnost samostojnega načrtovanja prehrane po končanem svetovanju.

✔ VZPOSTAVLJANJE ZDRAVEGA ODNOSA DO HRANE kar omogoča vzdrževanje rezultatov na dolgi rok.

UČENJE O MAKROHRANILIH in izčrpno gradivo z opisom vseh makrohranil in primeri živil.

TEDENSKO SREČANJE s prehransko svetovalko za analizo sprememb (poleg uvodnega posveta še 4 dodatna srečanja).

✔ 4 - TEDENSKO SPREMLJANJE IN PODPORA ter odgovori na vsa vprašanja preko elektronske pošte ali telefona .

✔ BONUS: Knjižica "Kako razviti zdrav odnos do prehrane"

CENA: 165,00€

"Priznam, da sem bila v poplavi informacij v zvezi s prehrano čisto izgubljena in vesela sem, da si je nekdo vzel čas in prevetril moj jedilnik tako, da jem kakovostno, glede na svoje potrebe in fizično aktivnost, kar se seveda končno pozna tudi na obliki mojega telesa!"

Hana Grbec

POGOSTA VPRAŠANJA

 • Kaj vse se bom na svetovanju naučil/a?
  V prvi fazi želimo prehrano narediti enostavno. Naučili vas bomo kako iz živil, ki jih imate radi sestavite zdrave in uravnotežene obroke, ki vas bodo nasitili in vam dali energijo, katera živila izbirati prednostno glede na zastavljen cilj, kako izbrati hrano v nepredvidljivih situacijah, kako odkriti nekoristne prehranske vzorce, razbili bomo tudi nekaj prehranskih mitov  in odgovorili na vsa vaša vprašanja.
 • Kakšen je jedilnik, ki ga sestavite?
  Pri pripravi jedilnika izhajamo iz vašega prehranskega dnevnika. Torej izbiramo živila, ki so vam všeč in dodamo kar menimo, da na vašem jedilniku manjka. Tako vaš jedilnik ne bo pretirano spremenjen saj se zavedamo, da je navade potrebno spreminjati počasi.
 • Kako je v primeru, da se odločim za enkratno prehransko obravnavo, potem pa bi želel/a še jedilnik in učenje sestavljanja obrokov?
  V tem primeru vam plačilo, ki ste ga že izvedli odštejemo in poravnate le razliko do izbranega paketa.
 • Kako se izvede plačilo? Je mogoče obročno plačilo?
  Plačilo se izvede na recepciji Fitline studia ali preko spletne banke. Plačilo je možno v dveh obrokih.
 • Koliko kilogramov lahko izgubim?
  Izguba kilogramov je odvisna od vaših izhodišč. V prvi fazi gre za spreminjanje prehranskih navad in odnosa do prehrane, da vam ne bo potrebno nikoli več razmišljati o dietah. S spremenjenimi navadami bo odvečna teža le posledica. Zdrava izguba kilogramov je 0,5 – 1kg na teden.
 • Kaj se zgodi, če mi svetovanje ne bo ustrezalo?
  Želimo si, da vsak doseže rezultat oziroma dobi tisto po kar je prišel. V kolikor ne bo rezultata, ki si ga želite vam bomo nudili dodatno svetovanje brezplačno. V kolikor še vedno ne boste zadovoljni, vam bomo denar v celoti povrnili.

Kje se nahajamo?

Ulica Jožeta Jame 12, 1000 Ljubljana, 030 640 530, info@fitline.si

Pred studiem so na voljo tudi parkirna mesta namenjena obiskovalcem Fitline studia.

Vse Pravice Pridržane © 2022. Zian d.o.o. Fitline Studio.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.