Cookie Consent by Privacy Policies Politika varstva osebnih podatkov - Fitline  

Politika varstva osebnih podatkov

Politika varstva osebnih podatkov

V podjetju Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si) se zavedamo pomembnosti varovanja osebnih podatkov, zato so vsi osebni podatki varovani skladno z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Splošno evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Podatki o pooblaščeni osebi (“upravljalcu”) za varstvo

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje Zian d.o.o., Na gaju 24, 1000 Ljubljana. V podjetju Zian d.o.o. je imenovana oseba za varstvo podatkov, ki je dosegljiva na elektronskem naslovu ana.sink@fitline.si.

Osebni podatki: prijava na e-novičke

Osebni podatki; ime, priimek in e-pošta, ki jih posameznik z izpolnitvijo obrazca posreduje Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si) v okviru prijave na e-novice Fitline.si, bo Zian d.o.o. uporabil za obveščanje posameznika po elektronski pošti. Posameznik soglaša, da se posredovani osebni podatki  uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem blagovne znamke Fitline.si kot so na primer akcije, novosti, recepti in splošna obvestila o dogodkih, predstavitvah ter drugih obvestilih, kot tudi z njihovo uporabo za analize in statistične obdelave z namenom izboljšanja spletnih storitev Fitline.si, vodenja trženjskih raziskav in promocijskih aktivnosti, oglaševanja, na njegov elektronski naslov. 

Za namene navedene zgoraj posameznik z vpisom in posredovanjem podatkov ter odkljukanim »Želim se prijaviti na e-novice« poda izrecno soglasje.

Po vsaki oddaji obrazca lahko uporabnik zahteva vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov in odda ugovor zoper obdelave in prenosljivosti osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Zian d.o.o., Na gaju 24, 1000 Ljubljana ali elektronskim sporočilom na naslov info@fitline.si.

Osebni podatki se hranijo do preklica privolitve.

Osebni podatki: prijava na brezplačen posvet

Osebni podatki; ime, priimek, telefonska številka in e-pošta, ki jih posameznik z izpolnitvijo obrazca za povpraševanje posreduje Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si), bo Zian d.o.o. uporabil za kontaktiranje posameznika z namenom odgovarjanja na povpraševanje. Posameznik soglaša, da se posredovani osebni podatki  lahko uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem blagovne znamke Fitline.si in za analize ter statistične obdelave z namenom izboljšanja storitev Fitline.si. Za namene navedene zgoraj posameznik z oddanim povpraševanjem poda izrecno soglasje za uporabo zgoraj navedenih osebnih podatkov.

Po vsaki oddaji obrazca lahko uporabnik zahteva vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov in odda ugovor zoper obdelave i prenosljivosti osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Zian d.o.o., Na gaju 24, 1000 Ljubljana ali elektronskim sporočilom na naslov info@fitline.si.

Osebni podatki se hranijo do preklica privolitve oziroma največ dve leti od prejema povpraševanja. 

Osebni podatki: oddaja naročila preko spletne trgovine

Osebni podatki; ime, priimek in e-pošta, ki jih posameznik z izpolnitvijo naročila v spletni trgovini posreduje Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si), bo Zian d.o.o. uporabil za obveščanje posameznika in za opravljanje storitev povezanih s spletno trgovino. Posameznik soglaša, da se posredovani osebni podatki  lahko uporabljajo oz. obdelujejo za izvajanje storitve, za posredovanje sporočil, povezanih z izvajanjem storitev blagovne znamke Fitline.si kot tudi z njihovo uporabo za analize in statistične obdelave z namenom izboljšanja spletnih storitev Fitline.si. Za namene navedene zgoraj posameznik z oddajo naročila preko spletne trgovine Fitline.si poda izrecno soglasje za uporabo zgoraj navedenih osebnih podatkov.

Po vsaki oddaji obrazca lahko uporabnik zahteva vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov in odda ugovor zoper obdelave in prenosljivosti osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Zian d.o.o., Na gaju 24, 1000 Ljubljana ali elektronskim sporočilom na naslov info@fitline.si.

Osebni podatki se hranijo do preklica privolitve.

Pogodbeni partnerji

Do vaših osebnih podatkov smejo dostopati zgolj zaposleni v podjetju Zian d.o.o. in obdelovalci osebnih podatkov, ki so za to neposredno pooblaščeni.

Zian d.o.o. vaših osebnih podatkov ne bo nikoli posredoval nepooblaščenim tretjim osebam. Zian d.o.o. lahko posreduje zbrane osebne podatke naslovnikov svojim pogodbenim partnerjem v obdelavo in v uporabo znotraj in izven EU izključno za namene s katerimi se je naslovnik izrecno strinjal, konkretno za elektronsko obveščanje (Mailerlite). V kolikor so posamezniki podali izrecno soglasje za uporabo svojih osebnih podatkov za namen elektronskega obveščanja kot opredeljeno zgoraj, bodo le ti uporabljeni izključno za ta namen, dokler posameznik soglasja ne prekliče.