Cookie Consent by Privacy Policies Odprite, če potrebujete MOTIVACIJO! - Fitline  

Odprite, če potrebujete MOTIVACIJO!

Odprite, če potrebujete MOTIVACIJO!

Če le s težavo najdete motivacijo za telovadbo preberite teh 6 nasvetov, ki vas bodo zagotovo navdušili za nov, bolj zdrav začetek…

#1 Telovadite — KER LAHKO!

Morda je to nenavaden razlog a že samo dejstvo, da vaše telo to zmore bi moral biti zadosten, da začnete telovaditi. Na svetu je namreč veliko ljudi, ki jih je prizadela določena bolezen ali poškodba zaradi katere ne morejo telovaditi, pa si to izredno želijo. Če vaše telo to zmore, ga izkoristite in se začnite gibati! Bodite hvaležni za vsak gib, ki ga lahko naredite in se začnite učiti, kaj vse vaše telo zmore. Presenečeni boste!

#2 Telovadite — IN SE S TEM IZOGNITE BOLEZNI

Res je, da se nekaterim boleznim tudi z redno telesno aktivnostjo ne boste izognili. Vseeno pa se boste z redno telesno aktivnostjo (začnite že danes) izognili manjšim tegobam in nekaterim boleznim – vse od blagih prehladov do bolezni srca in ožilja, s telovadbo se lahko izognete tem tegobam in živite bolj zdravo in aktivno življenje. 

#3 Telovadite —KER JE VAŠI DRUŽINI MAR ZA VAS

Verjetno si želite, da bi živeli dolgo in bili zdravi? Kot zapisano zgoraj lahko s telovadbo preprečimo številne bolezni in izboljšamo imunski sistem. Če želite svoji družini pokazati, da vam je mar za njih potem morate poskrbeti tudi zase. Se bojite, da vam bo rekreacija vzela preveč časa? Vstanite prej ali pa jih enostavno povabite zraven. Več vas bo, bolj bo zabavno.

#4 Telovadite —IN VAŠE ŽIVLJENJE BO LAŽJE

Ste kdaj težko vstali iz postelje? Današnji trening vam bo pri tem pomagal. Se sprašujete zakaj ste vedno pod stresom? Ko boste popoldne prišli v telovadnico lahko ves stres pustite tam in zagotovo se boste počutili bolje. Z drugimi besedami, redna telesna aktivnost ima same pozitivne učinke, in stvari bodo enostavno postale lažje – tudi tista omara, ki jo morate prestaviti, bo postala lažja 🙂

#5 Telovadite —VAŠE TELO VAS BO PRESENETILO

Ko ste začeli s treningi, ste si želeli spremeniti vaše telo. A nekje na poti ste pozabili na popolno telo in tako je čisto OK. Pomembno je, da ste redno telesno aktivni (cardio vadba, vadba za moč, hoja,..) in uživate zdravo prehrano – lepo oblikovano telo je le bonus s katerim vas vaše telo nagradi, če ste pridni. Poleg vizualnih sprememb boste občutili tudi spremembe v gibanju, moči in zadovoljstvu – ali sedaj bolj uživate v svojem telesu? 

#6 Telovadite —Vaši bližnji se vam bodo pridružili

Včasih je težko, če vas bližnji ne podpirajo pri zdravem življenjskem slogu. A vztrajajte in zaupajte svojemu trenerju. Ko bodo vaši bližnji videli spremembe na vašem telesu in počutju, se bodo tudi oni želeli priključiti vaši vadbi. Navsezadnje, z zdravim življenjskim slogom motivirate tudi druge!  

Ne veste kako začeti sami? Z veseljem vam pomagamo izbrati ustrezen program za vas. Prijavite se na brezplačen posvet in skupaj bomo stopili na pot proti zdravemu življenju.

    S klikom na gumb “ODDAJ oz. PRIJAVA” dovoljujem, da Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si) moje osebne podatke obdeluje za namen kontaktiranja in izvedbo brezplačnega posveta in sprejemam politiko varstva osebnih podatkov. Seznanjen sem s tem, da se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani Zian d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam. Seznanjen sem, da lahko po vsaki oddaji obrazca zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov in oddam ugovor zoper obdelave in prenosljivosti osebnih podatkov.