4 tedenski izziv – brezplačna preobrazba!

4 tedenski izziv – brezplačna preobrazba!

December je mesec obdarovanja. V Fitline studiu smo se zato odločili, da bomo trem posameznicam, ki redno berejo naše e-novičke, omogočili brezplačno udeležbo na 4 tedenskem fit izzivu, katerega namen je spremeniti pogled na življenje in udeleženkam pokazati, da je tudi zdrav način življenja lahko zabaven. Vse udeleženke so v sklopu izziva prejele brezplačne meritve telesne sestave, prehransko priporočilo z jedilnikom in 8 brezplačnih treningov z mano – osebno trenerko Moniko :)

Prejela sem skoraj 100 prijav, zato se je bilo res težko odločiti katere tri kandidatke so najbolj primerne. V svojo ekipo sem sprejela tiste tri, ki so se mi na podlagi prijave zdele najbolj željne spremembe in so imele tudi čas, da izziv izvedejo v decembru.

Prva kandidatka, ki sem jo izbrala je Maša Rakun. Maša je najmlajša članica naše skupine, polna adrenalina in zagnanosti. Do prihoda v naš fitnes studio ni bila skoraj nič aktivna, ima sedečo službo ter nepravilno prehrano. Želi si preoblikovati telo in povečati mišično maso.

maša

Druga kandidatka je Irena Vesel. Irena me je pritegnila s svojo osebno zgodbo, saj želi svojim otrokom in sebi omogočiti zdrav in športno obarvan življenjski stil. Najprej želi pomagati sebi – dokazati, da je izvedljivo in to naprej prenesti v svoj dom. Njena dosedanja aktivnost je bila hoja, kratki sprehodi, prav tako pa ima tudi ona sedeče delo v službi. Pri njej sem se predvsem osredotočala na njene težave z vratom, poškodbo na Ahilovi tetivi in visok pritisk.

irena

Tretja kandidatka pa je Majda Kuhelj. Majda je bila na žalost z nami samo en trening nato pa je zbolela, zato je morala z vadbo žal prenehati.

Za nami so že 4je treningi in kot njihova trenerka sem v minulih dveh tednih spremljala njihov dnevnik prehranjevanja, jim poslala dva tedenska jedilnika in iz njih na treningih potegnila njihov maksimum. Se že veselim končnih rezultatov. Pa vi?

Če se želiš tudi ti naročiti na naše e-novičke in prva izvedeti za podobne akcije in nagradne igre ⇒ potem klikni tukaj!


monika pngAvtorica članka: MONIKA TOPOLNIK

Monika je študentka Fakultete za šport ter vzporedno še smeri na področju Velnesa. Poleg tega je tudi licencirana AFP osebna trenerka in izkušena tekaška trenerka. Je zagrizena vsestranska športnica, bivša profesionalna plesalka jazz-baleta ter hiphopa. Zelo rada kuha in peče ter odkriva nove specialitete, ki so zdrave in okusne. Samo sebe smatra kot zelo energično, pozitivno in vedno nasmejano motivatorko.

Komentarji