TE ZANIMA KAKO POTEKAJO TRENINGI POD NADZOROM OSEBNEGA TRENERJA?

Za vas smo pripravili 4 tedenski semi privat program s katerim vam bomo pokazali, da je vadba v majhni skupini pod nadzorom osebnega trenerja zelo učinkovita in zabavna.

STROKOVNOST

S strokovno oblikovanim vadbenim programom boste poskrbeli za svoje zdravje, zdravo telesno težo, pridobili na moči, izboljšali zdravje kosti in se lažje spopadali z vsakodnevnim stresom.

OSEBNI PRISTOP

Pomagali vam bomo osvojiti zastavljen cilj. Z osebnim pristopom, prilagojenimi treningi in prehransko podporo vam bomo na vzdržen način približali gibanje in zdrav način prehranjevanja. 

MAJHNE SKUPINE

Vadbo v manjši skupini vam popolnoma prilagodimo in izberemo take vaje, ki so za vaše trenutno zdravstveno stanje in kondicijo najbolj primerne.

Zdaj je čas, da se postavite na prvo mesto! Pridružite se semi privat vadbi in zgrabite edinstveno priložnost, da v 4-ih tednih, brez vezave in kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti, spoznate nas in naš način dela ter na lastni koži občutite, kako drugačni so lahko treningi, če vam jih sestavi in prilagodi strokovno usposobljen osebni trener.

Kako poteka semi privat vadba?

✔ UVAJALNI TRENING: Pred začetkom treningov na semi privat vadbi se dogovorimo za individualni uvajalni trening na katerem trener preveri vaše zdravstveno stanje, gibalne sposobnosti in vam predstavi nadaljnji potek treningov.

✔ PREHRANSKO SVETOVANJE IN MERITVE: Na prehranskem posvetu vam bomo svetovali kako učinkovito spremeniti svojo prehrano in si sestaviti uravnotežene obroke. V trajno last prejmete tudi prehransko priporočilo s primeri zdravih in hranljivih obrokov.

✔ TRENING: Vsaka vadba traja skupno 60 minut. Prvih 30 minut sestavljajo vaje za moč, drugi del treninga je namenjen samostojni kardio vadbi.

Kaj vključuje 4 tedenski vadbeni program?

 • 1x individualni uvajalni trening z osebnim trenerjem
 • 4 tedne vadbe z osebnim trenerjem (8 obiskov) v izbranem terminu
 • 1x individualni prehranski posvet s prehransko svetovalko
 • 1x meritve telesne sestave
 • 30 minutni prehranski posvet s prehransko strokovnjakinjo
 • REDNA CENA: 129,00€ (+ članarina 12,00€)
 • AKCIJSKA CENA: 99,00€ (+ članarina 12,00€)

DOPOLDANSKI PROSTI TERMINI

 • TOREK IN PETEK OB 6:00 (Trener Uroš)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 7:00 (Trenerka Neža)

POPOLDANSKI PROSTI TERMINI

 • PONEDELJEK IN SREDA OB 15:30 (Trenerka Kaja)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 16:00 (Trener Tadej)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 16:30 (Trenerka Nina)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 16:30 (Trenerka Neža)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 17:30 (Trenerka Uroš)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 18:30 (Trenerka Nina)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 19:00 (Trenerka Kaja)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 19:00 (Trener Uroš)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 19:30 (Trenerka Kaja)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 20:00 (Trenerka Neža)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 20:00 (Trenerka Nina)


Se že veselimo našega srečanja! Prijavo oddajte preko spodnjega obrazca, mi pa vas kontaktiramo v najkrajšem možnem času.

  Ime (obvezno)

  E-pošta (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Želeni termin

  S klikom na gumb “ODDAJ oz. PRIJAVA” dovoljujem, da Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si) moje osebne podatke obdeluje za namen kontaktiranja in izvedbo brezplačnega posveta in sprejemam politiko varstva osebnih podatkov. Seznanjen sem s tem, da se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani Zian d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam. Seznanjen sem, da lahko po vsaki oddaji obrazca zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov in oddam ugovor zoper obdelave in prenosljivosti osebnih podatkov.

  Kje se nahajamo?

  Ulica Jožeta Jame 12, 1000 Ljubljana, 030 640 530, info@fitline.si

  Pred studiem so na voljo tudi parkirna mesta namenjena obiskovalcem Fitline studia.

  Pogosta vprašanja

  Kaj se zgodi v primeru zaprtja fitnes centrov zaradi epidemije COVID-19?
  V primeru, da v veljavo stopi odlok, ki veleva zaprtje fitnes centrov bomo vse obiske zamrznili in jih lahko koristite, ko se studio ponovno odpre. Obiske lahko porabiš tudi za on-line vadbo, ki jo izvajamo v primeru zaprtja studia. 

  Kako se izvede plačilo in kakšna je cena programa?
  Plačilo se izvede z nakazilom na TRR ali osebno v Fitline studiu. Rezervacija je potrjena s plačilom. Cena znaša 99,00€. Ob prvem obisku se plača tudi članarina (12,00€).

  Koliko časa traja program?
  Program traja 4 tedne (8 obiskov), obiski potekajo 2x tedensko po 60 minut (30 minut vadbe za moč s trenerjem in 30 minut samostojne kardio vadbe).

  Kaj potrebujem s seboj?
  Na vsak termin s seboj prinesite športno opremo, brisačko, čiste športne copate in vodo. 

  Ali lahko termin nadomestim v primeru bolezni?
  Da, v primeru bolezni nam pošljete potrdilo o bolezni in ponudili vam bomo nadomeščanje v eni od naših rednih skupinskih vadb.

  Ali je program primeren za začetnice?
  Seveda, program je primeren za tiste, ki že dolgo niste bile aktivne kot tudi za rekreativne športnice.

  Vse Pravice Pridržane © 2022. Zian d.o.o. Fitline Studio.

  This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.