Cookie Consent by Privacy Policies 4 tedenski semi privat program - Fitline  

4 tedenski semi privat program

PRVI KORAK JE NAJTEŽJI. PRIJAVITE SE NA 4 TEDENSKI SEMI PRIVAT PROGRAM IN POKAZALI VAM BOMO KAKO UČINKOVITI IN PRIJETNI SO LAHKO TRENINGI POD NADZOROM IZKUŠENIH OSEBNIH TRENERJEV. 

“V Fitline studiu razumemo, da so vaša življenja polna obveznosti in da nimate časa, da bi v fitnesu preživeli 2 uri na dan, se sami naučili pravilne izvedbe vaj in si ustrezno sestavili trening glede na zastavljen cilj!

Zakaj so treningi v Fitline studiu drugačni?

V Fitline studiu vsi treningi potekajo izključno pod nadzorom osebnega trenerja. Vrjamemo, da so treningi z izkušenim trenerjem bolj učinkoviti, ker vas trener ves čas med treningom spremlja, uči pravilne izvedbe vaj, se z vami pogovarja in vaje prilagaja, vas vzpodbuja in skrbi, da boste s treninga odšli z velikim nasmeškom.

4 tedenski semi privat program vam ne bo prinesel čudežnih rezultatov v roku 4-ih tednov.

S tem programom želimo ljudem pokazati, da je za boljši življenjski slog in dobro počutje dovolj, da pod strokovnim nadzorom telovadite 2x tedensko in v enem treningu naredite vaje za moč in kardio trening.

Z našim 4 tedenskim semi privat programom boste izboljšali življenjski slog, vzljubili gibanje, trenirali v prijetnem in sproščenem okolju, kjer vas nihče ne bo obsojal in pustil na cedilu, ko boste potrebovali pomoč.

Kako potekajo treningi na 4 tedenskem semi privat programu?

Pred začetkom treningov na semi privat vadbi se dogovorimo za individualni uvajalni trening z osebnim trenerjem.

Na spoznavnem treningu se bomo pogovorili o vašem zdravstvenem stanju, trenutni fizični kondiciji in naredili nekaj preprostih osnovnih vaj, s pomočjo katerih bo trener preveril vaše gibalne vzorce. Na podlagi vseh pridobljenih informacij vam bo trener nato pripravi okviren načrt treningov, ki ga bosta po potrebi prilagajala.

Treningi potekajo 2x tedensko v izbrani skupinici (prosti termini so zapisani spodaj). Treningi potekajo v majhni skupinici z največ 4 vadečimi, ves čas med treningom vas vodi in spremlja osebni trener.

Program vključuje:
 • Individualni uvajalni trening z osebnim trenerjem: pregled zdravstvenega stanja, gibalnih sposobnosti in postavitev vadbenega načrta
 • Meritve telesne sestave (po želji) 
 • Vadbo pod nadzorom licenciranega osebnega trenerja: 60 minutni trening (30 minutni trening z osebnim trenerjem, 30 minut samostojne kardio vadbe)
 • Fiksne termine 2x tedensko v izbranem terminu: 8 treningov
Cena programa:

Cena 4 tedenskega semi privat programa je 99,00€. Ob prvem vpisu se plača tudi vpisnino v višini 25,00€ (uvajalni trening, letna članarina, meritve telesne sestave in zapestnica).

Dopoldanski termini:

 • TOREK IN ČETRTEK OB 6.30 (trenerka Anastazija)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 7:00 (trener Uroš)
 • PONEDELJEK IN SREDA 11:00 (trener Žiga)

Popoldanski termini:

 • PONEDELJEK IN SREDA 15:00 (trener Uroš)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 15:00 (trener Tadej)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 15:30 (trener Uroš)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 15:30 (trenerka Nina)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 16:00 (trener Uroš)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 16:30 (trenerka Nina)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 16:30 (trener Tadej)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 17:00 (trener Tadej)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 18:30 (trenerka Nina)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 19:30 (trener Tadej)
 • PONEDELJEK IN SREDA OB 20:00 (trenerka Urška)
 • TOREK IN ČETRTEK OB 20:00 (trenerka Nina)

Z redno telesno aktivnostjo in uravnoteženo prehrano boste poskrbeli za svoje zdravje, izboljšali telesno držo in gibalne sposobnosti, povečali moč in vdržljivost ter pridobili življenjsko energijo s katero se boste lažje spopadali z vsakodnevnim stresom in obveznostmi.

Želite začeti s programom? Kar v akcijo! 

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas po prejeti prijavi kontaktiramo, da se dogovorimo o vseh podrobnostih. Za več informacij nas lahko tudi pokličete na 030 640 530!

  Ime (obvezno)

  E-pošta (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Želeni termin

  S klikom na gumb “ODDAJ oz. PRIJAVA” dovoljujem, da Zian d.o.o. (lastnik blagovne znamke Fitline.si) moje osebne podatke obdeluje za namen kontaktiranja in izvedbo brezplačnega posveta in sprejemam politiko varstva osebnih podatkov. Seznanjen sem s tem, da se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani Zian d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam. Seznanjen sem, da lahko po vsaki oddaji obrazca zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov in oddam ugovor zoper obdelave in prenosljivosti osebnih podatkov.

  POGOSTA VPRAŠANJA:
  1. Kaj naj prinesem s seboj? Na vsak termin s seboj prinesite športno opremo, brisačko in vodo.
  2. Ali termin lahko odpovem? Termini pri semi privat programu so fiksni in se jih ne da prestavljati (ali odpovedati – odpoved je možna v primeru izredne situacije). Vsak izpuščen termin lahko nadomeščate v eni izmed naših rednih skupin (program skupinska vadba).
  3. Kako se izvede plačilo? Plačilo 4 tedenskega semi privat programa se izvede z nakazilom na TRR ali s plačilom na recepciji ob prvem obisku.
  4. Kaj če mi program ne bo všeč? V kolikor po dveh tednih ugotovite, da vam program ne ustreza, vamdenar v celoti povrnemo – brez vprašanj.
  5. Je program primeren za začetnike? Seveda, program je primeren za začetnike in vse, ki že dalj časa trenirajo (vadba se prilagodi glede na vašo trenutno pripravljenost).

  Kje se nahajamo?

  Fitline studio
  Ulica Jožeta Jame 12
  1000 Ljubljana – industrijska cona Stegne
  ( nasproti Mercator centra Šiška)